E-kerékpárral a Ferratára

A kerékpár jelentősen felgyorsíthatja az útvonalat a ferratáról a Kyseľ-szurdokban.

Ha nincs egy teljes napja a Kyseľ-szurdokban található HZS ferrata meglátogatására, lehetőséget kínálunk arra, hogy kerékpárral felgyorsítsuk az útját a ferratáról.

Ha azt tervezi, hogy Čingovból teljesíteni szeretné a ferratát, akkor figyelembe kell venni, hogy a teljes oda-vissza út turisztikai tempóban körülbelül 6 órát vesz igénybe. Ez a Čingov – Biely potok torkolat – Kyseľ torkolat – ferrata HZS – Kláštorisko – Čertová sihoť – Biely potok torkolat – Čingov  útvonalat foglalja magába.

A visszaút azonban másképp is nézhet ki. Használja ki a kerékpárkölcsönzés lehetőségét a Kláštoriskonál, amellyel legurulhat egy széles, aszfaltozott erdei úton, Podlesokig, ahonnan autóval visszavisszük Čingovba. Így csaknem 1,5 órát spórolhat meg. Maga a kerékpárút körülbelül 20-30 percet vesz igénybe. Ez az egyén edzettségétől, a bátorságától és kondiciójától függ.

Egy ilyen lehetőséget Kláštoriskon 10 € (kb. 3 600 Ft) áron kínálunk

E-KERÉKPÁRRAL A FERRATÁRA

Ezen felül lehetőséget kínálunk új e-kerékpárok használatára is, amelyek még jobban lerövidítik a ferratáig tartó és onnan induló teljes útvonalat. Autóval Čingovtól Podlesokig visszük, ahol e-kerékpárra szállhat és egészen Kláštoriskoig gurulhat. Elteszi a kerékpárt, és 30 perc alatt követi a sárga jelzést a HZS ferrata elejéig a Kyseľ-szurdokban. A ferrata befejezése után újra felszáll a biciklire, és elindul egészen Podlesokig, ahonnan visszavisszük Čingovba.

Ezt a  lehetőséget 35 € (kb. 12 500 Ft) áron kínáljuk

Az ár tartalmazza:

  • nagy teljesítményű e-kerékpár kölcsönzése
  • ferrata felszerelés kölcsönzése
  • belépő a Kyseľ-szorosban található HZS ferratára
  • oda-vissza szállítás a Čingovra

Ne habozzon, hívja a +421 903 265 151 telefonszámot